Was ik hier maar veel eerder gaan
werken!

  • 1 november 2016
  • Ikbal Elazizi– Et-Talabi - Belastingadviseur

Ikbal Elazizi– Et-Talabi is als belastingadviseur werkzaam bij Moore DRV in Breda. “Ik begon mijn loopbaan bij een big-4 kantoor en eerlijk gezegd had ik nog nooit van Moore DRV gehoord. Maar al na enkele maanden werken bij Moore DRV dacht ik: ‘Was ik hier maar veel eerder gaan werken!’

Natuurlijk biedt zo’n groot kantoor een prima achtergrond, maar ik heb hier veel meer verantwoordelijkheid en meer direct contact met cliënten. Dat vind ik geweldig. Met de meeste cliënten hebben we een langdurige relatie. Je krijgt daardoor veel meer een vertrouwensband. Dat vertrouwen hou je alleen in stand door kwaliteit voorop te stellen en je integriteit te bewaken. Bijvoorbeeld door altijd een eerlijke rekening te sturen of soms zelfs met minder genoegen te nemen, omdat je extra uitzoekwerk niet volledig doorbelast. Binnen Moore DRV is daar nooit discussie over. Ook onder elkaar hechten we veel aan goede en menselijke omgangsvormen. We werken hard maar houden wel oog voor de ander. Mijn grootste ideaal is dat we dat ‘samen-gevoel’ nog veel breder trekken. Moore DRV is meer dan een netwerk van losse kantoren; het is een merk dat staat voor een gedeelde overtuiging. Of je nu cliënt in Goes of Breda bent , als het goed is ervaar je steeds dat Moore DRV gevoel. Collegiale samenwerking maar ook gewoon samen iets leuks doen draagt daar enorm aan bij.”

Blog fiscalist Ikbal Elazizi– Et-Talabi

Wie ben ik?

Naam: Ikbal Elazizi– Et-Talabi
Functie: Belastingadviseur
Vestiging: Breda

WhatsAppEmailFacebookTwitterLinkedIn

Zullen wij contact met jou opnemen?

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

Onze recruiters

Recruiter Melissa de Wolf
Melissa de Wolf – Stapel

Recruiter

m.stapel@moore-drv.nl

+31 6 29641260

Stel je vraag

LinkedIn

MOORE An independent member firm of Moore Global Network Limited