Welkomstbonus

Werken in de echte economie

Kies jij voor Moore DRV? Daar zijn we hartstikke blij mee! Onze collega’s kunnen niet wachten om samen met jou ondernemers in de echte economie te ondersteunen. Daarom krijg je nu, naast een hoop toffe nieuwe collega’s, een welkomstbonus wanneer je aan de slag gaat bij Moore DRV. Op deze pagina lees je meer over de voorwaarden van deze bonus en vertellen we je over alle andere voordelen van het werken bij Moore DRV.

Laagdrempelig contact

Welkomstbonus: de voorwaarden

Bij de hoogte van de welkomstbonus wordt er een onderscheid gemaakt naar functieniveau en het aantal uren in dienst. Helaas geldt de bonus niet voor werkstudenten, stagiaires en vakantiekrachten.

% van welkomstbonus Aantal uren in dienst
100% meer dan 32 uur
80% 25 tot en met 32 uur
60% 17 tot en met 24 uur
40% 9 tot en met 16 uur
0% minder dan 9 uur​​

Welkomstbonus: zo werkt het

Kom je bij ons in dienst, dan ontvang je na je proeftijd een leuke welkomstbonus. Voor starters (0-2 jaar ervaring) is die €250, voor young professionals (2-8 jaar ervaring) € 1250 en voor senior professionals (8+ jaar ervaring) €2000 bruto. Ben je na een jaar nog steeds bij ons in dienst? Dan verdubbelen wij dat bedrag. Is dat nog eens even lekker binnenkomen!

1
Solliciteer en ga aan de slag bij Moore DRV
2
Ontvang je eerste bonus na je proeftijd
3
Verdubbel je bonus als je een jaar in dienst bent

De kenmerken van werken bij Moore DRV

Als je werkt bij Moore DRV staan jouw groei en persoonlijke ontwikkeling centraal; zowel op vaktechnisch als persoonlijk gebied. Professionals bij ons hebben plezier in hun werk en krijgen de ruimte om zichzelf uit te dagen. Ze hebben daarnaast ook voldoende tijd voor studie, sport en leuke dingen. Als Moore DRV’er werk je natuurlijk in de echte economie. Dat betekent dat je vooral werkt voor lokale sterke (familie)bedrijven. Het allermooiste daarvan? Als adviseur van deze bedrijven maak je daadwerkelijk verschil en zie je resultaat van jouw harde werk!

Met elkaar de klus klaren

Bij Moore DRV werk je regelmatig samen met professionals in verschillende teams. Daarbij is geen plek voor ego’s of ellenbogenwerk, maar hebben collega’s oog voor elkaar. Lees hier hoe we met elkaar de klus klaren bij Moore DRV.

100% teamwork‘We zitten echt niet alleen maar serieus te werken. Er is ook ruimte om plezier te maken. We zitten nu bijvoorbeeld bij een klant die zelf ook wel in is voor een dolletje en een grapje. Zolang het werk er niet onder lijdt, moet dat kunnen.’ Melvin Simonse

Ruimte voor jouw privéleven

Bij Moore DRV werken we allemaal hard, maar niet ten koste van ons privéleven. Overwerken komt zeker voor, maar wel in overleg. Ook denken we graag mee hoe we werk kunnen laten aansluiten op jouw leven. Je houdt voldoende tijd over voor sporten, studeren en leuke dingen. Lees hier hoe wij zorgen voor een goede werk-privébalans.

Goede werk-privébalans‘Je wordt zeker geholpen bij Moore DRV om de werk-privé balans goed te houden. Zo kun je zonder problemen vrij vragen bij je manager om bijvoorbeeld te leren voor tentamens. Er wordt heel goed naar je geluisterd.’   Demy Moison

Iedereen loopt bij elkaar binnen

Moore DRV heeft een laagdrempelige, toegankelijke cultuur. Je kunt zonder problemen binnenlopen bij collega’s voor vragen of een praatje. Lees meer over onze laagdrempelige cultuur.

Laagdrempelige organisatie‘Ik kan altijd bij collega’s binnenlopen om iets te vragen, ook bij de directie. Zo’n informele sfeer vind ik prettig. Ze zeggen wel eens: De lat ligt hier hoog, maar als je er niet uitkomt dan springen we er samen overheen.’   Lars Goudwaard

Het beste uit jezelf blijven halen

We dagen werknemers uit om het beste uit zichzelf te halen: te groeien naar een nieuwe functie, zelf verantwoordelijkheden te nemen, mooie opdrachten uit te voeren en mee te doen aan diverse sportevents die we sponsoren. Natuurlijk helpen we je daar bij! Lees hier hoe we jou helpen het beste uit jezelf te blijven halen.

Continu uitdagend‘Bij Moore DRV vind ik de uitdaging die ik nodig heb: ik leer leiding te geven aan beginnend assistenten, volg ondertussen een masteropleiding en liep onlangs met mijn collega’s ook nog twee hardloopevents op één dag.’   Jurriën Kwaak

MOORE An independent member firm of Moore Global Network Limited