‘Je weet dat je het kan, laat het
dan ook zien’

  • 4 september 2018
  • Jurriën Kwaak - Senior assistant audit

Jurriën Kwaak (27) heeft het behoorlijk druk. Met zijn baan als senior assistant audit bij Moore DRV in Oud-Beijerland en met zijn studie Accountancy vult hij rustig 6 dagen per week. Toch krijgt hij voldoende ruimte voor privézaken zoals sporten. Sterker nog: Moore DRV sponsort twee hardloopevents waar Jurriën aan zal deelnemen. ‘Ik ben gevraagd om op 7 oktober mee te lopen met de Singelloop in Breda én de Harbour Run in Rotterdam!’

 

 

“Om 11.00 uur ‘s ochtends begint de Singelloop in Breda. Dat is 5 kilometer hardlopen. Daarna word ik met twee andere fanatieke Moore DRV’ers, die ook aan beide wedstrijden meedoen, zo snel mogelijk naar Rotterdam vervoerd voor de Harbour Run. Dat is een obstacle run van 10 kilometer door de havens. Er wordt gebruikgemaakt van containers, loodsen en andere havenobjecten. Dat maakt het spectaculair.

Sportmatje

Ik heb een goede conditie omdat ik elke week korfbal. Al ga ik er in september mee stoppen omdat ik dan meer studiebelasting krijg. Nu doe ik de premaster Accountancy, dan de master. Elke vrijdag heb ik een studiedag en in het weekend studeer ik ook. Van Moore DRV krijg ik alle support: collega’s adviseren me zelfs om vrij te nemen voor tentamens. Dat waardeer ik. Sportmomenten moet ik wel flexibeler gaan inplannen. Dat kan met hardlopen. Voor mij werkt zo’n leuke uitdaging van twee hardloopwedstrijden op een dag dan goed om mezelf te motiveren.

Aan de Singelloop doe ik voor het eerst mee. 20 minuten is een redelijke streeftijd, denk ik. Ik ga trainen door elke week drie keer een half uur hard te lopen. Dat half uur wordt dan steeds iets langer. Aan de Harbour Run heb ik vorig jaar al eens meegedaan. Het gaat er bij deze loop niet om hoe snel je kunt lopen maar of je de obstakels overwint. Met een beetje spierkracht kom je er wel. Daarvoor ga ik thuis trainen, met een paar gewichten en een sportmatje.

 


Lees ook deze blog van Jurriën:
‘Bij Moore DRV vind ik de uitdaging die ik nodig heb’


 

Ijsbad

Als ik er tijdens een wedstrijd doorheen zit, dan zeg ik tegen mezelf: “Je weet dat je het kan, laat het dan ook zien!” Dat helpt me om door te zetten. Laatst deed ik mee aan de Viking Run van 13 kilometer. Het was 30 graden. Rond de 12 kilometer moest ik door een ijsbad en daarna weer verder de hitte in. Tja, da’s een recept voor een flinke kramp, en die kreeg ik. “Je bent nu zo dichtbij, dan gaat het lukken ook!” zei ik. Mijn vrienden sleepten me door die laatste kilometer en uiteindelijk haalde ik de finish. Bij de Harbour run loop ik ook met collega’s. Samen lopen vind ik toch een stuk leuker!’

Verhaal van Jurrien Kwaak

Wie is Jurriën?

Naam: Jurriën Kwaak
Functie: Senior assistant audit
Werklocatie: Oud-Beijerland
Bij Moore DRV sinds: september 2016

FacebookTwitterLinkedIn

Wil je meer weten over het werken bij Moore DRV?

Stel hieronder jouw vraag, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

Onze recruiters

MOORE An independent member firm of Moore Global Network Limited