Assistent accountant Cecile zet gezin
en paard op nummer één

  • 5 maart 2020
  • Cecile Klaassen - van den Broek - Gevorderd assistent accountant

Hard werken is ‘part of the deal’, maar dat mag niet ten koste gaan van je privéleven. Dat dit geen loze leus is van Moore DRV, weet gevorderd assistent accountant Cecile Klaassen als geen ander. ‘Ik werk parttime en mag mijn dagen zelf indelen. Zo houd ik genoeg tijd over voor mijn studie, gezin en paarden’, vertelt ze.

‘Ik werkte altijd veertig uur in de week. Maar ik heb een druk privéleven en toen ik mijn dochter kreeg, viel dat niet meer te combineren met een fulltime baan. Daarom besloot ik deeltijd te gaan werken voor 32 uur.

Tijd voor postbachelor studie AA-titel

Natuurlijk moet ik mijn uren maken, maar ik mag zelf bepalen op welke dagen ik werk en van hoe laat tot hoe laat ik dat doe. Ik heb voor mezelf een vaste indeling en kan daarin wisselen als dat nodig is. Meestal werk ik op maandag, woensdag en donderdagochtend. Vrijdags ga ik naar school en dinsdag ben ik standaard vrij.

Dat is fijn, want zo heb ik een extra dagje om te studeren. Ik volg de postbachelor hbo aan Avans Plus om mijn AA-titel (accountant-administratieconsulent) te behalen. Dat is een pittige opleiding, waar ik zeker twintig uur in de week mee bezig ben. Maar ik vind het leuk en wil die titel heel graag behalen, zodat ik kan doorgroeien in mijn functie. Dus ik ben blij dat ik de tijd krijg om dit te doen.

Druk privéleven: paarden en kindje

Naast mijn studie heb ik ook een vrij druk privéleven. Ik ben moeder van een kindje van twee en rij intensief paard. Ik train iedere avond twee paarden en in het weekend doe ik mee aan wedstrijden. Gemiddeld ben ik zo’n drie uur per dag op stal. Dit doe ik al sinds mijn zevende. Het is echt mijn passie en ik wil er graag alles uit halen wat erin zit.

Die liefde voor paarden geef ik nu ook weer door aan mijn kleine. Ze gaat altijd met me mee. De stal staat bij mijn schoonouders, dus als het koud is dan zit ze binnen en als het lekker weer is gaat ze mee naar buiten. Ze is net als ik helemaal gek op dieren en heeft zelfs al haar eigen pony. Voor mij zijn mijn gezin en de paarden echt het mooiste wat er is.

Flexibiliteit zorgt voor goede werk-privébalans

Gelukkig word ik er bij Moore DRV door niemand op afgerekend dat ik door mijn privéleven liever niet te veel overuren maak. Wanneer het vanwege de drukte wel nodig is dat ik eens wat langer doorwerk, gebeurt dat altijd in overleg. En die extra uren mag ik dan ook weer compenseren. Maar in principe heb ik gewoon mijn vaste klanten en werkzaamheden en deel ik die op zo’n manier in dat het voor iedereen past.

Mijn werkzaamheden als gevorderd assistent accountant zijn behoorlijk divers. Ik ga veel naar klanten toe en werk daarnaast ook op kantoor. Ik houd me bezig met de financiële administratie en met bijvoorbeeld het samenstellen van de jaarrekeningen. Het is soms best een opgave om werk en privé met elkaar te combineren, maar dankzij de flexibiliteit van Moore DRV en de hulp van mijn man gaat dat tot nu toe prima.’

WhatsAppEmailFacebookTwitterLinkedIn

Wil je meer weten over het werken bij Moore DRV?

Stel hieronder jouw vraag, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

Onze recruiters

Recruiter Melissa de Wolf
Melissa de Wolf – Stapel

Recruiter

m.stapel@moore-drv.nl

+31 6 29641260

Stel je vraag

LinkedIn

MOORE An independent member firm of Moore Global Network Limited