Mijn doel is om een sterke
sparringpartner te zijn voor
ondernemers

  • 7 januari 2016
  • Melvin Simonse - Senior assistant audit

Ik ben alweer 4 jaar werkzaam bij Moore DRV binnen de auditpraktijk. In tegenstelling tot wat mensen om me heen denken is werken bij een accountantskantoor zeker niet saai. Moore DRV biedt mij voortdurend kansen en uitdagingen.

Doordat bedrijven blijven veranderen is geen dag hetzelfde. Door mijn gevarieerde klantenportefeuille welke bestaat uit autodealers, producenten, handelaren, groot grondverzet bedrijven, transportbedrijven etc. spreek ik diverse medewerkers in verschillende functies. Het geeft mij een kijkje in de ‘keuken’ van al deze ondernemingen.

Ruimte om jezelf te ontwikkelen

Binnen de auditpraktijk werken we veelal in teamvorm en op locatie. Binnen het team werken we ook echt samen en is er de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je kunt bijvoorbeeld coach worden van je nieuwe collega’s of leider van een team. Mijn doel is om een sterke sparringpartner te zijn voor ondernemers door hen bij te staan bij allerlei soorten vragen en casussen en door hun onderneming goed te kennen. Samen met de ondernemer gaan voor het beste resultaat.

Hebben we je interesse gewekt?

Moore DRV heeft oog voor talent. Talent is er in vele soorten en maten, iedereen heeft zijn sterke en zwakke punten. We staan open voor persoonlijke verschillen en voor de ontwikkeling van je talent. We vinden het belangrijk om je te stimuleren in je professionele en persoonlijke groei. Zo kun je jouw talenten ontwikkelen.

Blog Melvin Simonse

Wie is Melvin?

Naam: Melvin Simonse
Functie: Senior audit assistant
Werklocatie: Goes
Bij Moore DRV sinds: januari 2012
Ambitie: groeien tot sparringpartner van ondernemers

FacebookTwitterLinkedIn

Zullen wij contact met jou opnemen?

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

Onze recruiters

Melissa de Wolf – Stapel
Melissa de Wolf – Stapel

Recruiter

m.stapel@drv.nl

+31 6 29641260

Stel je vraag

LinkedIn

MOORE An independent member firm of Moore Global Network Limited