Zoektocht naar échte Moore DRV’ers

  • 2 februari 2017
  • Daniël de Groot - Senior assistant audit

Wekelijks al dan niet dagelijks wordt er aan mij getrokken door accountantsorganisaties, recruitmentbureaus en studiegenoten. Ze benaderen mij met de vraag: ‘Heb je interesse in een nieuwe uitdaging?’ of ‘Ben je nog tevreden over je huidige werkgever?’ Mijn antwoord blijft onveranderd: ‘Thanks, but no thanks. Ik ben een echte Moore DRV’er en dat blijf ik!’.

Om nog meer échte Moore DRV’ers aan ons te verbinden stond ik op zaterdag 28 januari met een team van ervaren én minder ervaren collega’s op de open dag van de studie Accountancy op Nyenrode Business Universiteit. Het was een open dag voor zowel bachelors als masters Accountancy (deeltijd) met als eindstation de titel RA. De zaterdag begon vroeg maar de stemming zat er goed in. Terwijl de meeste collega-accountantsorganisaties nog hun stand aan het opzetten waren, kwamen de eerste enthousiastelingen het hoofdgebouw al binnen. De één soms wat onzeker, de ander vol goede moed.

Bij binnenkomst ontving elke potentiële Nyenrode-student een groene of rode badge, zodat ‘de hunters’ een onderscheid konden maken tussen bachelor of master studenten. Moore DRV viel bij binnenkomst direct op. Iedereen had flink uitgepakt, maar niemand had een gloednieuwe fiets voor de stand staan die aan het eind van de open dag verloot zou worden.

Gedurende de dag hebben we veel studenten gesproken . De meeste studenten waren erg gedreven en stelden goede vragen. ‘Is de studie moeilijk? Ben ik mijn vrije tijd kwijt door te kiezen voor vier dagen werken en één dag studeren? Krijg ik een leaseauto?’. Als werknemers in de échte economie hebben we het eerlijke verhaal verteld: ‘Er zal veel van je gevraagd worden op relatief jonge leeftijd, maar de voordelen wegen daar zeker tegen op. Werkervaring, een exponentiële leercurve en een groot netwerk is wat je te wachten staat als je kiest voor werken bij Moore DRV’.

 


Lees ook deze blog van Daniël over de cultuur bij Moore DRV:
‘Standaard zestig uur werken zit niet in onze cultuur’


 

Waarom Moore DRV?

Met zo’n 12 deelnemende mkb-kantoren aan de bedrijvendag kregen we regelmatig de vraag: ‘Waarom Moore DRV?’. We hebben toegelicht dat Moore DRV een laagdrempelige organisatie is, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat, dat er voldoende doorgroeimogelijkheden zijn en je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Met deze wetenschap wilden de studenten zich gelijk inschrijven.

We hebben op de open dag veel nieuwe mensen ontmoet en Moore DRV positief onder de aandacht gebracht. Veel mensen hebben hun gegevens achtergelaten en daarmee hun interesse richting Moore DRV geuit. Het was een mooie dag en we hopen met onze bijdrage op korte termijn nieuwe collega’s (lees: échte Moore DRV’ers) welkom te kunnen heten.

FacebookTwitterLinkedIn

Zullen wij contact met jou opnemen?

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

Onze recruiters

Melissa de Wolf – Stapel
Melissa de Wolf – Stapel

Recruiter

m.stapel@drv.nl

+31 6 29641260

Stel je vraag

LinkedIn

MOORE An independent member firm of Moore Global Network Limited